Mo.3 560

Mo.3 560 is het enige Mooble House-model met een mezzanine-optie naast andere Mo.3-varianten. De buitenbekleding is volledig van hout en het dak van metaal. Het woongedeelte en het slaapgedeelte zijn in hetzelfde volume gecombineerd met een ergonomische entresolvloer. Met de mezzanine boven de keuken en natte ruimte kunnen gebruikers genieten van het uitzicht op de lucht. Dit model, dat 5,6 meter lang is en geschikt is voor gebruik door 4 personen, biedt zijn gebruikers een functionele en compacte oplossing.

Mo.3 800

Mo.3 800 is het Mooble House-model dat tweepersoonskamers biedt. De buitenbekleding is volledig van hout en het dak van metaal. De keuken en badkamer, gelegen in het midden van het product, vormen een gang. Het slaap- en woongedeelte zijn van elkaar gescheiden. De scheiding van slaap- en woongedeelte maakt dit model het meest efficiënte model voor gezinnen van 4 personen. Dit 8 meter lange model is geschikt voor gebruik door 4 personen.

Mo.3 850

Mooble House Mo.3 850-model is een model dat geschikt is voor zowel thuis- als hotelgebruik, net als andere Mooble House-producten. De ruime keuken en comfortabele badkamer in het midden van het product vormen een gang.

Mo.3 450

Mo.3 450 is een Mooble House-model dat is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar een houten uiterlijk aan de buitenkant. Dit product in de vorm van een wiegdak laat de gebruikers de warmte van thuis voelen. De keuken en leefruimte komen samen zonder enige scheidingselementen in de ruimte. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van de ruimtelijkheid van de ruimte. Dit model met een lengte van 4,5 meter is geschikt voor gebruik door 2 personen.