Mooble House, Turizm Sektörüne Özel Ticari Çözümleriyle Emitt Fuarı’na Katıldı

Emitt Fuarı

Tiny House sektöründe Avrupa’nın en büyük üretim kapasitesiyle en yüksek kalitede ürünleri sunan Mooble House, Dünya’nın en büyük beş turizm fuarından biri olan Emitt’e katıldı.

Doğada Konaklama Deneyiminin Öncüsü

Emitt Fuar’ı, bu yıl 9-12 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Pandemi koşullarıyla birlikte turizm sektöründe de trend haline gelen tiny house’lar ile “doğada konaklama deneyimi” nin öncüsü Mooble House da turizm yatırımcılarına özel kurumsal çözümleriyle fuarın 7. salonunda yerini aldı.

Fuarda, “tiny house konaklama” kategorisinde turizmcilerin gözdesi olan çift oda kurgulu, 4 kişi kapasiteli, Mo.2 800 modelini sergileyen Mooble House, ziyaretçilerine ürünün iç mekân kullanım alanlarını deneyimleme imkânı da sağladı.

Turizm Yatırımcılarına Özel Ticari Çözümler

Mooble House, özel olarak hazırladığı kurumsal ticari çözümlerini ilk kez Emitt Fuar’ında turizm yatırımcıların ilgisine sundu. Turizm yatırımcılarının sezonu kaçırmadan ister tekil ya da toplu satın alma, ister kiralama modeli ile hızlı bir şekilde kapasitelerini arttırmalarına olanak sağlayan Mooble House, yeni konaklama-tesis yatırımı yapacak girişimcilere de özel projeler çalışarak eşsiz hayallerini hayata geçirmeleri için destek oluyor. Tek bir Mooble House ürünü ise tesise 45 gün içinde transfer edilip hemen kullanıma açılabiliyor.

45 Gün İçinde Otellere Özel Oda Kapasitesi Artışı

Mooble House’ın Genel Müdürü Müge Şimşek, “Turizm yatırımcılarına özel olarak oluşturduğumuz kurumsal ticari çözümlerimiz sayesinde, tesislerde uzun ve maliyetli inşaat yatırımlarına gerek olmadan, doğaya hiçbir zarar vermeden, aynı sezon içinde oda sayısını arttırabiliyoruz,” ayrıca “Mooble House ürünleri 4 mevsim konforlu konaklama deneyimi sağlıyor, hızlı yatırım geri dönüşü ile yatırımcıyı avantajlı hale getiriyor ve anahtar teslim çözümlerimiz ile süreçleri kısaltıp optimize ediyoruz.” dedi.

Bayilik Fırsatları Değerlendiriliyor

Her yıl 40.000’in üzerinde sektör profesyonelini ağırlayan, dünyanın dört bir yanındaki heyecan verici fırsatları bir arada sunan Emitt Fuar’ı 24 yıldır düzenlenerek sektörün büyümesine katkı sağlıyor. Emitt Fuarı’nda tiny house modelleri arasında dikkat çeken Mo.2 800 modeliyle yerini alan Mooble House İstanbul, İzmir, Göcek, Antalya, İsviçre, Hollanda ve Slovakya’daki showroomlarında kullanıcılarına deneyim sunuyor ve yeni showroom yatırım/bayilik olanakları için adayları değerlendiriyor.