Doğada Konaklama Deneyiminin Öncüsü: Mooble House

Mooble House olarak Tiny House ürünlerimizi, tekerlekli ve tekerleksiz seçenekleriyle, endüstri prensiplerine uygun, farklı disiplinlerden gelen karma ekibimizle tasarlıyor ve üretiyoruz. Ürünlerimiz, kendi Avrupa tip onay belgesi altında O2 sınıfındadır. 11.000 m2 kapalı, 20.000 m2 açık üretim alanımızda yılda 4.000 adet modüler hacim üretim kapasitesine sahibiz. Fabrikamızda CAD-CAM alt yapısı kullanarak ürettiğimiz ürünlerimiz, Amerika ve Avrupa dahil 19 ülkede güvenle ve keyifle kullanılıyor.

Tüm ürünlerimiz 2018/858 Treyler mevzuatına uyumlu, Türkiye ve Avrupa’nın tüm karayollarında çekilmeye uygun. Modellerimizi Dünya’nın herhangi bir ülkesinde, herhangi bir kara parçasında kullanabilmeniz için incelikle kurguluyoruz.

Yüksek üretim hacmi ile üstün kalitedeki ürünlerimizi 3.5-8.5 m aralıklarında ve maksimum 3.5 ton ağırlığında, farklı model ve tasarım alternatifleri ile sunuyoruz.

Ürünlerimiz 20.000 km yol testine tabi tutuldu ve 200’den fazla bireysel kullanıcı deneyimi ile başarısını taçlandırdı.

45 Günde Mooble House Sahibi Olun

Ürünlerimiz doğada konforlu bir yaşam sürmek isteyen son kullanıcılar için en ideal çözüm olarak tercih ediliyor. Çünkü tekerlekli modelleri ile ruhsatlı ve plakalı araçlar olarak Kara Yolları Kanunu’na uygun şekilde istenilen lokasyona çekilebiliyor.

Bireysel bir kullanıcı sipariş verdikten 45 gün sonra Mooble House sahibi olurken aynı şekilde bir turizm tesisi de 45 gün içinde ürünü kullanıma açabiliyor. Böylece turizm yatırımcıları da tesislerinde müşterilerine doğada konaklama konforunu sunabiliyor.

Çok daha kısa sürede Mooble House sahibi olmak isteyenler için ise stoğumuzda bulunan modellerden 7-14 gün içerisinde teslimat yapabiliyoruz.

Mooble House’dan Turizm Yatırımcılarına Özel Ticari Çözümler

Mooble House olarak turizm yatırımcıları için kurumsal ticari çözümler sunuyoruz.

Turizm yatırımcıları için ister tekil ya da toplu satın alma, ister kiralama modeli ile hızlı bir şekilde kapasite arttırma olanağı sağlıyor; yeni konaklama-tesis yatırımı yapacak girişimcilere de özel projeler çalışarak eşsiz hayallerini hayata geçirmeleri için destek oluyoruz. Böylece tesislerde uzun ve maliyetli inşaat yatırımlarına gerek olmadan, doğaya zarar vermeden, aynı sezon içinde oda sayısı arttırılabiliyor. Ürünlerimiz 4 mevsim konforlu konaklama deneyimi sağladığı, hızlı yatırım geri dönüşü ile yatırımcıyı avantajlı hale getirdiği ve anahtar teslim çözüm olduğu için tüm süreçler kısalıyor.

Uzun ömürlü, üstün kaliteli Mooble House modellerimizden oluşan yurtiçi konaklama tesisleri Kaş, Adrasan, Urla, Beykoz, Assos ve Sapanca bölgelerinde konaklamaya açık olmakla birlikte kısa bir süre sonra hizmete girecek yeni projeler ise yakında Tiny House severlerin beğenisine sunulacak.

Satış Sonrası Hizmet

Mooble House olarak ürünlerimizi 24 ay garantili sunuyoruz. Ayrıca kullanıcıların talebi doğrultusunda, oluşabilecek teknik sorunların çözülebilmesi amacıyla satış sonrası servis hizmeti de sağlıyoruz.

Türkiye’nin ilk mobil ev sigortası Mooble House’dan

Türkiye’nin ilk ve tek Tiny House sigortası Mooble House önderliğinde hayata geçirildi. Mooble House ürünleri, vdf Sigorta'da Eureko Sigorta iş birliği ile güvence altına alındı. Tiny House sigortası şu hizmetleri kapsıyor: Yangın, hırsızlık, sel, deprem, çilingir, kurtarma, cam hasarları, kasko.

Mooble House Bayilik Taleplerini Değerlendiriyor

Mooble House’un yurt içinde İstanbul, İzmir, Bodrum, Göcek ve Antalya’da; yurt dışında ise İsviçre, Hollanda, Slovakya, Dominik Cumhuriyeti, Almanya ve İngiltere’de showroomları mevcut. Bayilik verilerek açılan showroomlar yurt içinde olduğu kadar özellikle Avrupa’da da yoğun bir ilgiyle karşılanıyor ve kullanıcılara ürünü deneyimleme olanağı sunuluyor.

Mooble House Manifestosu

  • İnsanı doğa ile buluşturur.
  • Kullanıcıları daha fazla doğa dostu olmaya teşvik eder.
  • Kullanıcının ihtiyaçları, alışkanlıkları ve istekleri gözetilerek üretilir ve sürekli gelişime açıktır.
  • Tasarımdan üretime, malzeme temininden mobilya seçimine kadar her adımda sürdürülebilirlik ilkesiyle kullanıcılarına konforlu bir deneyim sunmayı hedefler.
  • Doğa koşulları gözetilerek dayanıklı, uzun ömürlü malzemeler ile üretilir. Tüm bileşenleri yüksek kalite standartlarındadır.
  • Öncelik kullanıcı konforuna ve fonksiyonel tasarıma verilir. Konfor koşulları empati ve deneyim ile kurgulanır.
  • Tasarım ve üretim süreci, uluslararası normlara uygun bir şekilde gerçekleşir.
  • Yalın ve minimalist tasarım felsefesi benimsenir.
  • Kullanıcılar, mekanlardan ve mevsimlerden bağımsız olarak her koşulda yüksek konfor şartlarında yaşayabilir.

Mooble House ile ilham verici yolculuğunuza şimdi başlayın!