Mo.4 Tiny House Modelleri, ahşap dokusuyla doğayla bütünleşen, modern yaşamın gereksinimlerini karşılayan eşsiz bir tasarım sunar. Üç cephede ahşap kaplaması ve tek yöne eğimli çatı formuyla öne çıkan bu seri, estetik ve işlevselliği bir arada sunar. Mo.4 Tiny House, doğal malzemelerle şıklığı bir araya getirirken, iç mekanında sunduğu akıllı çözümlerle de kullanıcılarının yaşam kalitesini artırır. Bu modeli keşfedin ve doğayla iç içe, konforlu bir yaşamın keyfini çıkarın!

Mo.4 450

Mo.4 450 Tiny House tek yöne eğimli çatı formuna sahip bir Mooble House modelidir.

Mo.4 450 Cafe

Mo.4 450 Cafe Tiny House ürünü ticari amaçlı kullanımlar için tasarlanan bir modeldir.

Mo.4 450 Home Office

Mo.4 450 Home Office Tiny House, çalışma ve yaşam alanını kompakt bir üründe birleştiren Mooble House modelidir.

Mo.4 675

Mo.4 675 Tiny House tek yöne eğimli çatı formuna sahip bir Mooble House modelidir.

Mo.4 800

Mo.4 800 Tiny House tek yöne eğimli çatı formuna sahip bir Mooble House modelidir.

Hayalinizdeki Tiny House’a
Bir Adım Kaldı!

Mooble House ile hayalinizdeki Tiny House’a kavuşmak için daha fazla beklemeyin! Sağ taraftaki formu doldurarak hemen iletişime geçin ve yaşam tarzınıza en uygun, yüksek kaliteli ve özelleştirilebilir Tiny House modellerimiz hakkında detaylı bilgi alın. Uzman ekibimiz, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmak için sizinle birlikte çalışacak. Hayalinizdeki yaşamı bugün tasarlamaya başlayın!

Sorularınız mı Var? Bize Ulaşın!

Sıkça Sorulan Sorular

Mo.4 Tiny House serisi, minimalist yaşam tarzını benimseyenler, şehirden uzaklaşmak isteyenler ve home office çalışanlar için idealdir. Aynı zamanda, ticari amaçlar için de uygun olan bu seri, farklı ihtiyaçlara yanıt veren çeşitli modeller sunar.

Mo.4 450 Home Office modeli, çalışma ve yaşam alanını birleştiren kompakt bir Tiny House modelidir. Akıllı mobilya tasarımı sayesinde, mutfak çekmecesi yemek masası veya tezgâh olarak kullanılabilir. Ayrıca sürpriz depolama alanları mevcuttur. 4.5 metre uzunluğundaki bu model, doğa ile iç içe çalışmayı mümkün kılan özel bir çalışma alanına sahiptir ve 2 kişinin kullanımına uygundur.

Tiny House fiyatları, ürünün kaç kişilik olduğu, yapımında kullanılan malzemeler ve ek opsiyonlara göre belirlenir. Ayrıca, ürünün karavan statüsünde olup olmadığı ve dört mevsim yaşama uygunluğu da fiyatlandırma sürecinde dikkate alınan önemli unsurlardır.