Mooble House Tiny House

Off-Grid

Mo.1 560

Mooble House Mo.1 560 Off-Grid Tiny House

Mo.1 560 Off-Grid şehre geri dönmeyecekler için tasarlandı.

Üzerinde yer alan güneş panelleri, içerisindeki akü sistemi, su depoları gibi ürünler sayesinde şebekeye bağlı kalmadan yaşamı mümkün kılar.

Off Grid Özellikleri

200 lt Temiz Su, 150 lt Gri Su, 50 lt Siyah Su Deposu. Tankları Boşaltma Sistemi. Marin Tipi Maceratör WC. 12 Volt Hidrofor Sistemi. LPG’li İkili Ocak ve Gaz Alt Yapısı. Halogen Free 12 Volt ve 220 Volt Elektrik Tesisatı. Dijital Ev Kontrol Paneli. Anahtar, Priz Setleri ve Redresör Seti. Off Grid Opsiyonel Seçenekler: Kaset Tipi, Kompost Tipi Wc Sistemleri. LPG Ortam ve Su Isıtma Sistemleri (Off-Grid sistemin kapsamı ihtiyaçlar doğrultusunda farklılaşabilir.)

Devamını Oku

Güncel kampanyalarımızı kaçırmayın!

Mo.1 560 Off-Grid

Mo.1 560 Off-Grid şehre geri dönmeyecekler için tasarlandı. Üzerinde yer alan güneş panelleri, içerisindeki akü sistemi, su depoları gibi ürünler sayesinde şebekeye bağlı kalmadan yaşamı mümkün kılar. İçerisinde yer alan akıllı ev paneli sayesinde ürüne bağlı olan cihazlar kontrol edilebilir, kalan su miktarı gibi verilere ulaşılabilir. Mutfağın ve ıslak hacmin üzerinde yer alan asma katı ile kullanıcılar gökyüzü manzarasının keyfini çıkarabilir. Yaşam ve uyku alanlarının tek bir hacimde ergonomik bir asma kat ile birleştiği bu model 5.6 metre uzunluğunda, 2.55m genişliğinde ve 4 kişinin kullanımına uygun.

Hayalinizdeki Tiny House’a
Bir Adım Kaldı!

Mooble House ile hayalinizdeki Tiny House’a kavuşmak için daha fazla beklemeyin! Sağ taraftaki formu doldurarak hemen iletişime geçin ve yaşam tarzınıza en uygun, yüksek kaliteli ve özelleştirilebilir Tiny House modellerimiz hakkında detaylı bilgi alın. Uzman ekibimiz, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmak için sizinle birlikte çalışacak. Hayalinizdeki yaşamı bugün tasarlamaya başlayın!

Sorularınız mı Var? Bize Ulaşın!